خبر یزد

آخرين مطالب

ناهار بادمجان ناردونی درست کن، محشر میشه | طرز تهیه بادمجان ناردونی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل اجتماعي

ناهار بادمجان ناردونی درست کن، محشر میشه | طرز تهیه بادمجان ناردونی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
  بزرگنمايي:

خبر یزد - یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد که می توانید آن را با دستور پخت های متفاوت تهیه کنید و طعم و مزه آن را متناسب با ذائقه خود تغییر دهید. بادمجان ناردونی را می توان هم به صورت ترش و هم به صورت ملس سرو کنید و با اضافه کردن گردو داخل این خورش، آن را مجلسی و شیک کرده و برای یک مهمانی خاص از این غذای بی نظیر لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بادمجان ناردونی در ادامه با سایت 55آنلاین همراه باشید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
خودت توی خونه نان بربری درست کن، خیلی راحته | طرز تهیه نان بربری خانگی سنتی و خوشمزه در فر و توستر

مواد لازم برای 4 نفر
انار دون شده1 عدد بزرگ
بادمجان8 عدد متوسط
پیاز1 عدد
رب انار ملس½ قاشق غذاخوری
پونه خشک1 قاشق مرباخوری
آلو ترش و جنگلیبه مقدار دلخواه
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
طرز تهیه بادمجان ناردونی مرحله اول برای فراهم کردن بادمجان ناردونی به سبک شمالی، شروع کار بادمجان ها را می شوییم و بعد از پوستگیری به صورت طولی برش داده و کمی نمک روی آنها می پاشیم. سپس اجازه می دهیم به مدت 1 ساعت به همین حالت بمانند تا تلخی احتمالی آنها از بین برود.
مرحله دوم در این فاصله تا گرفتن تلخی بادمجان، پیاز را پوست می گیریم و می شوییم. حالا روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. آنگاه تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن کف آن می ریزیم تا داغ شود.
مرحله سوم اکنون پیاز را به تابه منتقل کرده و تا جاییکه پیاز سبک و شیشه ای شود، تفت دادن را ادامه می دهیم. زمانیکه پیاز را سرخ کردیم کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز می پاشیم و به مدت 1 دقیقه تفت داده تا بوی خامی ادویه گرفته شود.
مرحله چهارم در این قسمت دانه های قرمز انار را که از قبل دان کردیم به تابه می افزاییم و بدون اتلاف وقت رب انار را روی آن می ریزیم و به خوبی تفت می دهیم تا مخلوط شود. آنوقت نوبت اضافه کردن آلو ترش و جنگلی می باشد. بعد از اضافه کرد کمی تفت می دهیم.
مرحله پنجم زمانیکه تمامی مواد با هم یکنواخت و مزه دار شدند، پونه خشک را روی مواد می پاشیم و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. بعد از زمان تعیین شده بادمجان های پوست کنده را داخل تابه ای مناسب به صورت جداگانه به همراه کمی روغن سرخ می کنیم.
مرحله ششم گام بعدی ورقه های بادمجان را درون همان تابه کنار هم می چینیم و مواد ناردونی را به صورت پخش روی بادمجان اضافه می کنیم. در نهایت درب تابه را می گذاریم و بدون اضافه کردن آب، تامل می کنیم بادمجان به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. بادمجان ناردونی را با برنج و ماست سرو می کنیم. نوش جان

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/677688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه‌ تروریستی تفتان در زاهدان/ ویدئو

محقق پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی نماینده ایران در پروژه زیست‌کره دریایی شد

ایستگاه فضایی بین‌المللی از نگاه کپسول فضانوردی Crew dragon

تجزیه الکتروشیمیایی آب با یک نانوکاتالیست سریع‌تر و ارزان‌تر می‌شود

درک جدید از پدیده فیزیکی خم شدن فضا-زمان

توسعه داخلی سازی شکل دهی حرارتی

بومی‌سازی ماشین‌آلات CNC در یک شرکت دانش‌بنیان

پاسخگویی میدانی در مدارس سمپاد استان‏های یزد، چهارمحال و کهگیلویه

ادای نذر بانوی یزدی

شهرداری نیازمند شیوه جدید و نوین برای توسعه خدمات شهری است

گشایش نمایشگاه پاییزه در زارچ

بهترین مکان های گردشگری یزد برای سفر در پاییز | برای سفر در یزد کجا برویم ؟

ابرکوه فقط 30 سال دیگر آب دارد

سنجش آمادگی دیزل ژنراتور 12 مرکز حیاتی استان یزد

تقدیر از روحانی ایثارگر اردکانی جهت اهدای اعضای دخترش به بیماران نیازمند

نمایش توان امدادگران در مقابله با سیلاب

پرواز یزد ایر برای فرودگاه شهدای طبس راه‌اندازی شد

مکان 3 بازی لیگ برتر مشخص شد

تکمیل سه طرح ورزشی در مهریز تا دهه فجر

تجمع حمایتی رانندگان از اجرای سامانه جامع اعلام بار مجازی

رونمایی از چهار مستند فاخر خبری در یزد

برخورداری 99.7 درصد جمعیت استان یزد از نعمت گاز طبیعی

رویکرد شهرداری یزد برای توسعه خدمات شهری باید تغییر کند

طرز تهیه خورش قیمه با چرخ کرده فقط در 10 دقیقه!

یزد در رتبه 28 بارندگی استانها

اجرای 200 برنامه در هفته بسیج دانش‌آموزی در استان یزد

هشتمین رادیو شهری کشور در میبد افتتاح شد

ارتقای شبکه ارتباطی همراه اول در شهر بهاباد

ممنوعیت مصرف مخدرها در فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی

پیام استاندار یزد در محکومیت حادثه تروریستی شهرستان تفتان

تاخیر غیر موجه در اجرای پروژه‌های مسکن استان غیر قابل قبول است

استاندار یزد: حمایت حداکثری از بخش تولید، مهمترین وظیفه مدیران اقتصادی است

دیدار مدیر کل بنیاد استان قم با خانواده شهید «رضا محمدی»

ارتقا کمی و کیفی برگزاری کمیسیون‌های پزشکی / افزایش بررسی 1500 پرونده کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران

جزئیات مراسم تشییع شهید «مهدی خموشی»

پژوهشگر ایثارگر در ردیف محققان دو درصد دنیا قرار گرفت

مثل جالب چه سلامی چه علیکی

خواندن شعری زیبا از سعدی

انتشار «اخلاقِ هوش مصنوعی»

حکایت جالب مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد

2 استانی که کمترین و بیشترین نرخ تورم را در مهر داشتند

کار ناسا با «استارلاینر» هنوز تمام نشده است

تولید نخ‌های نانویی که از گرمای بدن برق تولید می‌کنند

رفع انسداد عروق بدون نیاز به جراحی با کمک هوش مصنوعی و فناوری‌ نانو

این اسفنج از زباله طلا می‌گیرد!

پودر معجزه‌آسا کربن را از هوا می‌مکد

ابهامات ریاست بر «سازمان ملی هوش مصنوعی» و عدم نهایی‌ شدن اساسنامه

قیمت دلار هرات امروز یکشنبه 6 آبان ماه 1403 | دلار گران شد یا ارزان؟

پیش بینی برداشت چهار تن زعفران از مزارع استان یزد